fbpx

05 nov. 2018 door Eric

“Mijn toestel is in de wc gevallen” of “mijn toestel kon niet zwemmen” Wij horen regelmatig deze verhalen en natuurlijk met de vraag “kan het gemaakt worden?” Hier leggen wij van Repair Service uit wat je mogelijkheden zijn.

Vochtbehandeling wel of niet…

Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring in vochtbehandelingen van Smartphone toestellen. In de meeste gevallen konden wij succesvol een Smartphone voorzien van een “vochtbehandeling”. In tegenstelling tot enkele jaren geleden hebben de meeste Smartphone toestellen geen uitneembare batterij meer. Ook worden Smartphone toestellen steeds geavanceerder gebouwd en voorzien van de modernste elektrotechnische snufjes. Deze belangrijke veranderingen maakt een toestel steeds kwetsbaarder en vooral gevoeliger voor vocht  zoals water frisdrank of andere natte goedjes.

Waterdicht of niet?!

ALLE Smartphone toestellen die zijn uitgebracht als zijnde “waterdicht” zijn nooit 100% gegarandeerd waterdicht! Kijk of informeer maar eens naar de garantie voorwaarden van je toestel. Elke Smartphone fabrikant heeft in zijn of haar garantievoorwaarden staan “indien uw het toestel in aanraking is gekomen met vocht is de garantie vervallen”! Wij hebben in de afgelopen jaren meer “waterdichte” Smartphone toestellen moeten voorzien van een vochtbehandeling dan niet waterdichte toestellen.

En natuurlijk zijn er uitzonderingen en verhalen zoals “ik ben er mee wezen douchen of zwemmen en hij doet het nog”. Of verhalen van “leg je toestel in de rijst en het is opgelost”, ONZIN en of toeval als het wel is gelukt.

Wel of geen vochtbehandeling?

Wij van Repair Service geven op ALLE uitgevoerde reparaties 6 tot 12 maanden garantie. Dit doen wij omdat wij achter onze kwaliteiten en vakkundigheid van onze reparaties staan. Met de huidige technieken en ontwikkelingen van de nieuwste Smartphone toestellen kunnen wij na een vochtbehandeling niet garanderen dat je toestel weer 100% in orde is. Daarom voeren wij GEEN VOCHTBEHANDELINGEN meer uit!  Wij van Repair Service zijn een gecertificeerd Uneto-VNI erkend reparatiebedrijf die zich dient te houden aan diverse regels. Ook zijn wij van mening dat eerlijkheid bij onze service hoort en laten wij jou geen vochtbehandeling betalen voor iets wat nooit 100% zal blijven functioneren.

“Maar elders doen ze het wel..”

Dat horen wij wel vaker dat andere reparateur(s) een vochtbehandeling wel uitvoeren. Tja…..er zijn nou eenmaal reparatiebedrijven die het niet zo nauw nemen met “eerlijkheid”. Vraag hen ook even of ze wel een Uneto-VNI erkend en gecertificeerd Repair Center zijn zoals Repair Service NL te Vlissingen

Ben ik verzekerd?

In veel gevallen ben je verzekerd voor als je Smartphone toestel in het bad of wc is gevallen. Raadpleeg hiervoor je inboedelverzekering of assurantiekantoor. Wij van Repair Service kunnen (na een kleine vochtschade check) een Total loss verklaring opstellen die voor elke verzekeringsmaatschappij en of assurantie voldoende is.

Meer info nodig? bel 0118-820255 of mail naar aanvraag@rsnld.nl

KvK nummer : 69077134 | BTW nummer : NL144115475B04 | Bank : ING NL28 INGB 0007 6800 73 | Repair Service NL
Algemene voorwaarden-Privacy Policy-Disclaimer - © 2016 Repair Service NL All rights reserved.
Bel nu!