Support helpdesk van Repair Service NL

Onze service gaat verder dan u denkt

“Support helpdesk, is dit gratis?”

Alleen gratis in geval van aanvullend op een reparatie en of aankoop. Indien dit niet van toepassing is rekenen wij € 32,= p/15min

“Contact met onze Support”

Voordat u de onderstaande “Download”link gaat aanklikken dient u eerst contact te leggen met ons. De support medewerker voor deze supportdesk is te bereiken via 0118-820256

*En verder:
Zodra u op de link heeft geklikt krijgt u de mogelijkheid om een bestand te openen (zie afbeelding). Dit bestand is een programma waarmee wij met uw PC Laptop of Mac contact kunnen leggen.

*Is dit wel safe?:
Jazeker is onze support “safe”, want u bepaalt of onze support medewerker mag meekijken in uw systeem.

*Ik heb het Support programma gedownload:
Zodra het Support programma is gedownload ziet u een nummer in beeld “UW ID” Dit is een nummer wat wij niet kunnen zien, dit nummer zal na elke sessie ook veranderen.  Zodra u contact heeft gelegd met onze helpdesk medewerker vraagt hij om “UW ID” nummer.  Na het invoeren van het nummer nemen wij “tijdelijk” de besturing over van uw PC Laptop of Mac.

 

 

Top service
Support download

Onze support medewerkers staan voor u klaar tijdens onze openingstijden. Heeft u een PC, laptop, iMac of MacBook laten maken en komt u er even niet uit?

Neem dan contact op met ons zodat onze support medewerker samen met u op afstand het probleem kan oplossen.
Betreft het geen reparatie maar overweegt u een reparatie te laten uitvoeren? Ook dan kunnen wij in sommige gevallen op afstand kijken wat er aan de hand is.

Er staat niet voor niets SERVICE in onze naam, neem contact op en ervaar deze service.

WhatsApp met ons whatsapp