fbpx

Smartphone reparatie van scherm tot mainboard

Repair Service is het gecertificeerde Repair Center voor ALLE gangbare Smartphone merken zoals de Samsung, Apple iPhone, Nokia, HTC, LG, Microsoft, OnePlus enz. Wij werken met 100% originele onderdelen mits anders is aangegeven. Bij een iPhone scherm reparaties kunt u kiezen voor een uitstekende copy versie of een OEM scherm. Repair Service heeft meer dan 10.000 onderdelen voor alle gangbare Smartphone merken op voorraad. Wij repareren niet alleen (beeld)schermen maar ook een oplaadpunt, front, back camera, ringtone, oorspeaker, software of zelf complete behuizingen.

Enkele reparatie voorbeelden:

 • Schermreparatie of vervangen
 • Accu vervangen
 • Oplaadpunt reparatie/vervangen
 • Ringtone speaker reparatie/vervangen
 • Microfoon reparatie/vervangen
 • Oorspeaker reparatie/vervangen
 • Voor of achter camera reparatie/vervangen
 • Behuizing reparatie/vervangen
 • iOS software reparatie/flashen
 • Android software reparatie/flashen
 • Windows software reparatie/flashen
Hoe werkt een scherm reparatie
De reparatie die we het meest uitvoeren is een scherm reparatie van telefoons en tablets. Hoeveel tijd we hier voor nodig hebben, is afhankelijk van het type telefoon of tablet dat je hebt. En dan gaat het met name om de manier waarop het toestel open gaat. Er zijn vier verschillende manieren om een smartphone of tablet open te krijgen.

scherm reparatie1. De voorkant is open te klikken
Dit is bijvoorbeeld het geval bij de meeste iPhones. Het scherm kan van de rest van de telefoon af geklikt worden. Maar ook bij Samsung J modellen of andere toestellen uit de 2016 lijn gaan op deze manier open.
Met het scherm los klikken zijn we er echter nog niet. Alle onderdelen die aan het scherm vast zitten worden hierna voorzichtig los gemaakt en aan het nieuwe scherm gemonteerd.

2. De voorkant kan open maar is verlijmd
In dit geval moet het toestel eerst verhit worden, zodat de lijm smelt en de telefoon of tablet via het scherm open kan. Wij gebruiken hier professionele apparatuur en beschermende handschoenen voor zodat er verder niets beschadigt door de verhitting.
Eenmaal open worden ook in dit geval de onderdelen los gehaald van het scherm en op het nieuwe scherm gemonteerd voordat het toestel weer verlijmd en gesloten wordt.

3. De achterkant is open te klikken
Bij bijvoorbeeld alle Samsung S en A modellen, gaat het toestel open door de achterzijde los te klikken. Daarna moeten alle onderdelen uit het toestel verwijderd worden om bij het scherm te kunnen om deze te vervangen. Dit is een precies werkje dat meer tijd vraagt, omdat we geen andere onderdelen willen beschadigen.

4. De achterkant kan open maar is verlijmd
De vierde optie is redelijk voorspelbaar als je de eerste drie manieren om een touchscreen te vervangen hebt gelezen. In dit geval gaat het toestel ook aan de achterkant open, maar zit vast met behulp van lijm. Net als bij een verlijmde voorkant starten we het vervangen van het scherm met het verhitten van de telefoon. Als de achterkant los is, kunnen de overige onderdelen voorzichtig verwijderd worden om vervolgens het scherm te kunnen repareren.

In nieuwere telefoons, zoals bijvoorbeeld de iPhone 6s en nieuwer, is er een waterseal tussen het scherm en de onderdelen geplaatst. Dit geeft nog een extra laagje waar we voorzichtig mee om moeten gaan. Ondanks dat zijn de iPhones wel de makkelijkste toestellen om een scherm te repareren of te vervangen.

Geen onderzoekskosten & No Cure No Pay!

Jij mag zelf bepalen of je onderzoekskosten* wil betalen! En niet minder belangrijk, wij werken op basis van No Cure No Pay
*Geen onderzoekskosten, dan onderzoeken wij alleen de door jou opgegeven storing. Wil je een compleet onderzoek met diagnose rapport dan rekenen wij € 24,95

Alle Smartphone reparaties binnen 1 uur gefixt

Terwijl jij geniet van een bakje koffie of thee gaan wij gelijk aan de slag. In de meeste gevallen repareren wij binnen 1 uur
Het kan zijn dat ivm de drukte of het ontbreken van een onderdeel wij wat meer tijd nodig hebben. Wij doen dit dan altijd in overleg.

KvK nummer : 69077134 | BTW nummer : NL144115475B04 | Bank : ING NL28 INGB 0007 6800 73 | Repair Service NL
Algemene voorwaarden-Privacy Policy-Disclaimer - © 2016 Repair Service NL All rights reserved.
Bel nu!