Reparatie aanvraag is zo ingevuld en het bespaart u zelfs een hoop tijd. Invullen en ontvang gelijk een bevestiging op de mail (check indien nodig de spambox) Als het toestel wordt afgeven hebben wij al de benodigde gegevens in ons systeem staan. 

Wat je moet weten…”

Voordat jij het formulier gaat invullen verzoeken wij je het onderstaande door te nemen.

Het formulier:
Als jij een apparaat wilt laten herstellen of je hebt een offerte nodig vul dan dit formulier in. Indien alles juist is ingevuld ontvangt je vervolgens een bevestigingsmail.
In sommige gevallen nemen wij (tijdens kantooruren) telefonisch contact met je op.

Informatie
Geef in het formulier duidelijk aan wat de storing is, wanneer het is opgetreden en hoe het eventueel is ontstaan. Hoe meer informatie jij ons geeft des te beter kunnen wij een onderzoek uitvoeren.

De reparatie:
Zodra wij jouw toestel hebben ontvangen gaan wij een onderzoek uitvoeren naar de door jou aangegeven storing. Na dit onderzoek nemen wij (indien nodig) contact met je op en doen vrijblijvend een prijsopgave.
Mocht je alsnog jouw toestel niet laten repareren dan rekenen wij ook geen onderzoekskosten.

Hoe lang ben jij je toestel kwijt:
Elke storing en of reparatie is anders. In veel gevallen kunnen wij binnen 1 uur een reparatie uitvoeren. Wij hebben ruim 20.000 onderdelen op voorraad en toch is het mogelijk dat wij een onderdeel voor jouw toestel moeten bestellen.
Wij zijn er van bewust dat uw uw toestel snel gerepareerd terug zou willen hebben. Wij van RSN zullen alles in het werk stellen om dit te realiseren. Mocht het om welke reden dan ook iets langer duren dan vragen wij daarvoor jou begrip.

Wat je beslist moet weten:
Voordat jij een apparaat aanbiedt is het verstandig om een backup van je gegevens te maken. In principe halen wij geen data van jouw toestel af, echter zijn wij NIET VERANTWOORDELIJK voor eventueel verlies van de gegevens.

Het is altijd verstandig om een backup te hebben van je gegevens!

 

 

LET OP! Na het invullen van deze aanvraag dient men een mail bevestiging te ontvangen. Krijgt u geen bevestiging neem dan telefonisch contact met ons op via 0118-820255

""
1
Reparatie / offerte aanvraag formulier
U gaat akkoord met onze Privacy Policy voorwaarden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Bel nu!