fbpx

NIEUW! Laat uw PC – iMac – Laptop of MacBook GRATIS door ons ophalen

Gratis Pick-up & Return service

Speciaal voor Laptop, PC, iMac, MacBook en DJI Drone bieden wij de Pick-Up & Return service aan. Dit kan alleen mits woonachtig in een straal van 10km rond Vlissingen!

Hoe werkt het:
Doe als eerste een “reparatie aanvraag” en geef aan dat u gebruikt wenst te maken van de Pick-Up & Return service. Dit is alleen mogelijk op maandagavond tussen 19:00 & 21:00 uur. Een exact tijdstip is niet mogelijk om vast te leggen.

Goedkeuring:
Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij beoordelen of uw apparaat in aanmerking komt voor de Pick-Up & Return service. Zodra wij een goedkeuring hebben gegeven zullen wij u dit via E-mail en/of telefonisch melden.

Pick-Up service:
Als wij het apparaat komen ophalen dient dit (afgekoppeld) klaar te staan zodat onze koerier het gelijk kan meenemen. U ontvangt altijd een ontvangstbevestiging bij afhaal van uw toestel. 

Return service:
Na overleg met u zullen wij op een maandagavond uw toestel weer terugbrengen. U dient dan te tekenen voor ontvangst bij onze koerier. Het is niet mogelijk om een apparaat te laten aansluiten door onze koerier!

Betaling:
Zodra wij van u een goedkeuring hebben ontvangen voor reparatie gaan wij gelijk aan de slag. Na een reparatie sturen wij u een factuur die u op voorhand dient over te maken via uw bank. In overleg is het mogelijk om contant de factuur te voldoen bij de koerier.

 

REPARATIE FORMULIER *PICK-UP & RETURN*

  • Sleep bestanden hierheen of
   • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
   • 0,00 €

  “U mag het zelf bepalen”

  Voordat u 1 van de formulieren gaat invullen verzoeken wij u het onderstaande door te nemen.

  *Gratis onderzoek:
  Voorbeeld: een uitgebreid onderzoek is niet nodig omdat het alleen een defect scherm is volgens u.
  Wij gaan alleen een onderzoek doen naar het door u opgegeven probleem en/of storing. Wij doen dan geheel vrijblijvend een prijsopgave. Telefonisch opvragen van de status is niet mogelijk, u kunt de status online volgen of via status@rsnld.nl. De onderzoeksduur van een gratis onderzoek is tussen de 5 en 14 werkdagen.

  **Betaald onderzoek DJI Drones € 49,95
  ***Betaald onderzoek iMac/MacBook/PC/Laptop € 29,95
  ****Betaald onderzoek Smartphone/Tablet € 19,95

  Voorbeeld: U wenst een uitgebreid onderzoek en wil dat alles nagekeken wordt en er is haast geboden.
  Wij gaan direct een onderzoek starten en een uitgebreide diagnose stellen. Wij zullen vervolgens geheel vrijblijvend een prijsopgave aan u doorgeven.
  Reparatietijd is afhankelijk van eventueel benodigde onderdelen en/of bestelling(en) daarvan.

  Reparatie mag worden uitgevoerd, kosten zijn bekend:
  Voorbeeld: het scherm en/of glasplaat is defect, u weet de kosten en wil het gerepareerd hebben.
  Ondanks dat u zelf heeft aangegeven wat er defect is checken wij toch even of het daadwerkelijk zo is. Wij zullen dan de reparatie gaan uitvoeren.

  Aanvraag offerte:
  Voorbeeld: u heeft een offerte en/of prijsopgave nodig voor de verzekering.
  Repair Service NL is een erkend Repair Center en voldoet aan alle eisen voor elke verzekering en/of assurantie organisatie. U vult het formulier zo compleet mogelijk in incl. serienummer en/of IMEI nummer en wij verzorgen een offerte via e-mail. Let op! deze offerte is onder voorbehoud aangezien er geen onderzoek heeft plaatsgevonden.

  KvK nummer : 69077134 | BTW nummer : NL144115475B04 | Bank : ING NL28 INGB 0007 6800 73 | Repair Service NL
  Algemene voorwaarden-Privacy Policy-Disclaimer - © 2016 Repair Service NL All rights reserved.
  Bel nu!