ma 13:00 - 17:00 di. t/m vrijdag 09:30 - 17:00
Bel voor meer info 0118 -820255
voor de deur parkeren
Reparatie snel uitgevoerd
Met of zonder afspraak welkom
Gecertificeerde reparateurs

Nintendo Reparatie en Herstel in Vlissingen Repair Service NL

Nintendo reparatie voor alle modellen zoals de Wii en de Switch. Wij werken met 100% originele onderdelen mits anders is aangegeven. Repair Service heeft meer dan 10.000 onderdelen voor alle gangbare Nintendo apparaten. Wij repareren niet alleen (beeld)schermen glas/touchscreen maar ook een oplaadpunt, blu-ray lasers en software problemen.

Elke Nintendo kan wel eens stuk gaan, maar gelukkig is het in de meeste gevallen te repareren. Laat u een Nintendo reparatie via Nintendo zelf uitvoeren dan bent u het toestel 4 tot soms wel 8 weken kwijt. Na reparatie een factuur van meer dan € 280,= is bij hen een normale zaak. Daarbij zal Nintendo vaak de game console omruilen voor een eerder gerepareerd exemplaar. U krijgt dan dus een gebruikte console en de game data bent u kwijt.

Wij werken dus niet zo, elke Nintendo reparatie zullen wij uitvoeren zullen wij alles op alles zetten om de data te behouden. Wij gaan geen toestel omruilen en een onverwachtse hoge rekening zal zeker niet het geval zijn. Mocht u na een kosteloos onderzoek geen reparatie wenst uit te laten voeren dan betaald u dus NIETS €0,= 

Topservice

Top service

Nintendo Reparatie

Nintendo Reparatie

Nintendo reparatie en herstel

Certified repair experts for..

Super Mario

Nintendo reparatie van de Switch is het meest voorkomende het oplaadpunt (docking). Het betreft hier de USB-C poort die in sommige gevallen los kan zitten. Maar ook de batterij van de Nintendo Switch is soms een probleem. Laad niet of moeizaam op of loopt te snel leeg, ook dan kunnen wij de accu vervangen.

Het scherm van elke Nintendo game console is kwetsbaar, het wordt ook het meest gebruikt. In sommige gevallen is alleen het glas wat vervangen dient te worden. Echter is het ook mogelijk om het beeldscherm te vervangen indien het is gebroken of er vreemde kleuren inzitten. Er is veel mogelijk bij een Nintendo reparatie en herstel.

De Nintendo Joy-Con (controller) krijgt het soms zwaar te verduren, waar de meeste problemen kunnen wij oplossen. Zo ook het “driften” is een veel voorkomend probleem, driften is wanneer de analoge stick uit zichzelf bewegingen uitvoert. Ook voor de Nintendo reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Nintendo Switch reparatie
Nintendo new 3ds xl reparatie
Nintendo 3DS reparatie
Nintendo DSI XL Reparatie