Koerier-service van Repair Service

laat uw (i)Mac - MacBook - PC of Laptop ophalen

Maak gebruik van onze koerier-service!

Zeker in deze tijd van Corona is het raadzaam om zoveel mogelijk thuis te blijven. Daarom bieden wij tijdelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van onze koerier-service.

Deze dienst is uitsluitend voor grote apparaten zoals een (i)Mac, MacBook, PC of Laptop.

Onze koerier komt bij u langs op werkdagen tussen 19:00 – 20:00 uur of tussen 20:00 en 20:30 uur.  U dient hiervoor altijd het onderstaande formulier in te vullen. De kosten bedragen € 10,= voor alleen ophalen en € 15,= voor ophalen en terugbrengen.

Hoe werkt het?

Na het invullen van het formulier krijgt u altijd een bevestiging via de mail. Zodra wij uw opdracht hebben verwerkt ontvangt u ter bevestiging een sms bericht (reageren via het sms bericht is niet mogelijk).

Zorg dat het apparaat klaar staat. Incl. (indien van toepassing) oplader en bijbehorende wachtwoord(en)! Onze koerier zal na het overhandigen van een afgiftebon uw toestel meenemen.
Het is niet toegestaan dat onze wij bij u binnen komen. Tevens is onze koerier voorzien van een mondkapje en handschoenen, Coronaproof dus.

Ieder zijn vak, vandaar dat onze koerier geen technische vragen kan beantwoorden.  Heeft u vragen? mail ons op aanvraag@rsnld.nl of neem contact op via 0118 – 820 255

Let op! Koerier-service is niet bedoeld voor Smartphone, Tablets en DJI Drones
  • Koeriersdienst alleen voor Vlissingen - Vlissingen Oost - Ritthem - Oost-Souburg - Koudekerke - Dishoek - Middelburg - Nieuw en Sint Joostland - Arnemuiden
  • Toestel gegevens en storing
   • U kunt kiezen op welke dag u wenst dat de koerier uw toestel komt ophalen. Betaling geschied uitsluitend vooraf via iDeal!
   • februari 2021

    Ma. Di. Wo. Do. Vr. Za. Zo.
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    • € 0,00

   *Wij voeren een gratis onderzoek uit:
   Een gratis onderzoek is bedoeld met de intentie om een reparatie te laten uitvoeren!

   Ophalen:
   Ophalen gebeurd door onze koerier en alleen op de afgesproken plaats en tijdstip.

   Terugbrengen:
   Terugbrengen gaat altijd in overleg met de opdrachtgever en uitsluitend in de avonduren.

   Betaalde koerierskosten 
   Deze kosten kunnen niet worden gecrediteerd dan wel in mindering worden gebracht.
   De koerierskosten staan geheel buiten het onderzoek en of reparatie. 

   Veel gestelde vragen

   Nee, het is niet toegestaan of mogelijk dat de koerier uw toestel gaat afkoppelen of aansluiten.
   Het is niet de bedoeling dat de koerier gaat wachten totdat een toestel is afgekoppeld. Wij verzoeken u het apparaat gereed te hebben bij de voordeur.
   Mocht u niet aanwezig zijn dan zal de koerier verder gaan met zijn route. U zult dan opnieuw een afspraak moeten maken met de daarbij behorende kosten.
   Het terugbrengen gaat altijd in overleg met ons en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het terugbrengen kan uitsluitend en alleen in de avonduren tussen 19:00 & 20:00 uur.
   U kunt telefonisch met ons een afspraak maken. Na telefonisch overleg ontvangt u een factuur, na betaling zullen wij de koerier gaan inzetten.
   Ja u kunt de factuur van de reparatie voldoen bij de koerier. Dit kan uitsluitend en alleen via onze mobiele pinapparaat. (Let op! werkt niet met creditcards)
   PC en Computer
   Macbook
   iMac reparatie
   Laptop reparatie
   Supportscreen tag