iPhone reparatie, snel vakkundig en betaalbaar

vanaf de iPhone 5 tot de nieuwste iPhone 11 serie

iPhone reparatie zijn de meest voorkomende reparaties!

iPhone reparatie, niet omdat ze slecht zijn maar Apple is met zijn iPhone’s marktleider en dus de meest verkochte toestellen.

Wij repareren elke iPhone met OEM onderdelen zoals schermen, camera, behuizingen en overige. Waarom noemt men originele onderdelen OEM….? Al onze onderdelen komen uit dezelfde fabriek als waar Apple zijn onderdelen besteld. Het zijn dus originele onderdelen met 1 aandachtspuntje, er staan op de onderdelen geen appeltje afgebeeld. Simpel weg omdat Apple zelf geen onderdelen levert!

In tegenstelling tot 80% van de reparatiewinkeltjes werken wij met originele onderdelen. Uw iPhone laat u natuurlijk maken door 1 van onze gecertificeerde reparateurs. Een iPhone 6 scherm of een iPhone XS Max allemaal worden ze gerepareerd binnen 60 minuten. Een complete behuizing van de iPhone 11 of een mainboard reparatie van de 11 Pro, niets is ons teveel.

iPhone XS apple
iphone 6 reparatie
iphone 5s
iPhone 6s plus
iphone xs max reparatie
iPhone 8
iphone xr

iPhone reparaties zijn wel de meest geavanceerde reparaties en komt vooral uit op vakmanschap kennis en precisie. Al onze reparateurs hebben opleidingen en trainingen gevolgd om deze reparaties te kunnen uitvoeren. Er zijn veel reparatiewinkeltjes wat meestal veel goedkoper is, tja AliExpress onderdelen kosten inkoop niet veel.

Wij hebben de bewuste keuze gemaakt voor professionaliteit kwaliteit en vooral gericht op de juiste service. Laat uw iPhone lang meegaan, laat het repareren door onze vakmannen!

Kiest u voor kwaliteit service en perfecte garantie voorwaarden, kies dan voor Repair Service NL te Vlissingen