fbpx
drone reparatie

DJI Drone reparatie door Repair Service NL

DJI Drone reparatie zoals de Phantom, Mavic Air, Spark, Mavic Pro enz worden bij Repair Service gerepareerd door gecertificeerde reparateurs. Met de DJI Drone reparatie werken wij met 100% originele DJI onderdelen. Repair Service heeft meer dan 500 onderdelen op voorraad!

Is uw Drone van 1 kilometer hoogte naar beneden gecrasht? Ook dan kunnen wij de drone repareren. Kom langs of maak een afspraak om uw drone te laten repareren. Repair Service Nederland repareert drones uit heel Nederland. Doe een drone reparatie aanvraag en u ontvangt een gratis verzendlabel.

Phantom 3

phantom 3

Phantom 4

phantom 4 reparatie

Mavic Air

dji mavic air

Mavic Pro

mcvic pro dji drone

Spark

spark dji drone reparatie

Regels voor recreatief gebruik drone

Drones zijn op afstand bestuurde, onbemande vliegtuigen of helikopters. De populariteit van drones groeit snel. Drones delen het luchtruim met andere luchtvaartuigen. Als een vliegtuig botst met een drone, kan het verongelukken. Ook mensen op de grond kunnen gewond raken door een ongeluk met een drone. De overheid wil ongelukken met drones zo veel mogelijk voorkomen.

Zowel in de lucht als op de grond. Voor een bestuurder van een drone gelden daarom regels. Een drone mag bijvoorbeeld niet hoger dan 120 meter vliegen.

Verzekering voor schade drone

Voor het recreatief vliegen met een drone is een verzekering niet verplicht, maar wel belangrijk. Niet alle WA-verzekeringen dekken schade die met een drone is toegebracht. Veroorzaakt u schade met uw drone? Dan kan het slachtoffer u aansprakelijk stellen voor de schade of verwondingen. Daarom is het belangrijk dat u checkt of uw aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren eventuele schade dekt die uw drone aan derden toebrengt. Niet iedere aansprakelijkheidsverzekering doet dit. De schade kan soms oplopen tot een zeer hoog bedrag (tot duizenden euro’s).

Enkele DJI Drone reparatie voorbeelden:

  • Phantom motor vervangen
  • Phantom 4 Pro/ Pro+ gimbal reparatie
  • Body Behuizing Shell Case Reparatie
  • 4K camera vervangen of repareren
  • Led reparatie
  • Aanpassingen Drone en Controler
  • Accu vervanging van Controler
  • GPS navigatie calibratie
  • Aanbrengen van Propeller Guards
  • USB docking reparatie
drone reparatie
Stuur je Drone vandaag nog naar ons op!

Doe via onze website een drone reparatie aanvraag en stuur uw Drone naar ons toe.  Pak je DJI Drone (incl. lader accu en controller) goed in zodat het niet (nog meer) kan beschadigen en plak het verzendlabel op de doos. Ga naar het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt en geef je pakket af. U ontvangt een Track & Trace zodat u zelf online uw pakket kan volgen.

“Waarom moet ik mijn controller accu en lader meesturen” Zodra wij de Drone hebben gerepareerd controleren wij alle functies en indien nodig doen wij een firmware (software) update uitvoeren. Om te zorgen dat ALLES prima functioneert hebben wij graag alles compleet. 

Wij repareren elke DJI Drone hoe groot de schade ook is

DJI Drone gecrasht en u denkt “die is niet meer te fixen”, laat ons het tegendeel bewijzen.

Een complete behuizing (shell) vervangen wij binnen 1 dag

Nooit lang zonder uw Drone want wij vervangen de complete behuizing binnen 1 dag!

Kosteloos onderzoek en 100% vrijblijvend "geen kleine letters"

Wij bieden een kosteloos onderzoek aan en doen vrijblijvend een prijsopgave. Ook al besluit u om geen reparatie te laten uitvoeren betaald u niets!

DJI Drone reparatie

KvK nummer : 69077134 | BTW nummer : NL144115475B04 | Bank : ING NL28 INGB 0007 6800 73 | Repair Service NL
Algemene voorwaarden-Privacy Policy-Disclaimer - © 2016 Repair Service NL All rights reserved.
Bel nu!