Contact en informatie

Welkom op de pagina voor contact en informatie.

Repair Service NL (RSN) Vlissingen is opgericht in 2006 en was toen bekend onder de naam GSM Service Zeeland.

In 2008 zijn wij uitgegroeid tot een landelijk Repair Center voor Smartphone Tablets. Vanaf 2010 zijn wij ons ook gaan richten op Apple devices zoals de iMac MacBooks maar ook de Apple TV.

Wij hebben in 2018 besloten om de afdelingen consumenten én de zakelijke markt in 1 pand onder te brengen. Hiervoor is gekozen voor een locatie met uitgebreide mogelijkheden zoals parkeren voor de deur en een grotere oppervlakte van het reparatie center.

Inmiddels is RSN gespecialiseerd in reparaties van alle Apple apparatuur, PC, Laptop, DJI Drone, Tablet en Smartphone.

Kom langs of maak een afspraak, en ervaar wat wij met SERVICE bedoelen.  Terwijl wij een reparatie uitvoeren kunt u gebruik maken van onze wachtruimte, onder het genot van een bakje koffie.

Topservice
Route

Repair Service NL
Kolvenierstraat 2
4381 GC  Vlissingen

E-mail gegevens

Algemeen: info@rsnld.nl
Aanvraag: aanvraag@rsnld.nl
Tech. vragen: repair@rsnld.nl

Openingstijden

maandag 13:00 tot 17:30
dinsdag t/m vrijdag
09:30 – 17:30

Telefoonnummers

Landelijk: 085 – 3030 654
Lokaal: 0118 – 820 255
Whatsapp: 0118 – 820 255

Vragen over onze contact gegevens en of overige informatie?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.  Heeft u een technische vraag dan kunt u mailen naar repair@rsnld.nl . Voor vragen over reparatiekosten kunt u eerst kijken op onze website en gebruik hierbij vooral de makkelijke zoekbalk. Komt u er niet uit, mail dan naar aanvraag@rsnld.nl en wij nemen spoedig contact met u op.

Op deze contact en informatie pagina hebben wij de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet. Deze informatie vind u bijna op elke pagina weer terug.

Duidelijkheid openheid en transparantie, niet voor niets kiezen vele voor Repair Service NL te Vlissingen

Toestel opsturen?

Repair Service NL  antwoordnummer 166  4380VB Vlissingen

Let op! wij zijn niet meer gevestigd in de Walstraat en de Edisonweg

Wij zijn gevestigd aan de parkeerplaats "Zeemanserve" te Vlissingen

Info info en nog meer info

Meest gestelde vragen

RSN repareert iMac/PC/Macbook/Laptop/Hard Disk/DJI Drone/Tablet/Smartphone.
NEE, wij repareren geen toestellen onder fabrieksgarantie. Zodra RSN een toestel open maakt is de garantie vervallen. Bij een val of stoot is een fabrieksgarantie altijd vervallen !
RSN heeft geen toestellen voor bruikleen. Indien uw toestel iets langer moet blijven voor onderzoek zult u zelf voor een vervangend toestel moeten zorgen.
Indien een wachtwoord niet meer aanwezig is zal het toestel ALTIJD leeggehaald worden. Hierdoor zijn alle contactgegevens, foto’s, afbeeldingen en overige data verloren gegaan.
RSN zal zonder overleg nooit gegevens verwijderen. Wel willen wij erop wijzen dat wij NOOIT verantwoordelijk zijn voor het verliezen van data in welke vorm dan ook. Een back-up is daarom ook altijd aan te raden.
RSN zal een toestel moeten onderzoeken of alles juist werkt, hiervoor hebben wij altijd toegang nodig tot het apparaat. U kunt het vergelijken met een auto die naar de garage moet, ook daar zult u de sleutels moeten afgeven. Kunnen wij niet in het apparaat dan kunnen wij ook geen reparatie en/of onderzoek uitvoeren.
RSN voldoet aan de hoogst gestelde eisen en is een gecertificeerd Repair Center. Al onze reparateurs volgen minimaal 4 keer per jaar trainingen en/of bijscholing.
Mocht u niet tevreden zijn dan hopen wij dat u dit ons meld. Dit mag via email aanvraag@rsnld.nl of schriftelijk. Wij zullen alles in het werk stellen om samen met u tot een oplossing te komen. U bent altijd vrij om juridische hulp in te schakelen. Ook daarin zullen wij al onze medewerking verlenen.
Dit kunt u online checken via onze website met uw bonnummer + relatienummer.
Nee, wij zijn gevestigd in de Kolvenierstraat 2 Vlissingen. Zeemanserve parkeerplaats. Voormalig Tempo Team Pand.
Nee, wij werken uitsluitend met eigen onderdelen.
Smartphone reparatie
Goede service
Safe reparatie
Duidelijke uitleg