Apple Mac Repair Center | Repair Service NL

Apple Mac Repair Service is het onafhankelijke gecertificeerde Repair Center voor ALLE Apple producten zoals de iMac, MacBook, MacBook Air, iPhone, iPad en zelfs de Apple TV.
Wij verzorgen Mac reparaties snel vakkundig en betaalbaar en soms klaar terwijl u wacht. Repair Service heeft meer dan 10.000 onderdelen voor alle Apple apparaten op voorraad. Ook voor het bekende videokaart probleem van de oudere iMac of MacBook’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw Apple apparaat is bij ons in vertrouwde handen!

Topservice

Top service

Certified Apple repair experts for..

MacBook
MacBook Pro Retina
macbook-pro
MacBook Pro
New MacBook Air
MacBook Air
Macbook Pro
MacBook
iMac Apple
iMac
iMac slim line reparatie
iMac Slimline
imac 4k reparatie
iMac 4K
iMac 2020 A2115
iMac Pro
Mac Pro 1st Gen
Mac Pro 2e / 3e Gen

Apple Mac

Is het scherm defect van uw (i)Mac of laad het niet meer op? Wij repareren de meeste Apple Devices binnen 1 uur dan wel binnen 24 uur. Wij verstaan onder Apple alle modellen van de iMac maar ook de MacBook zoals de Pro serie maar ook de Mac Retina’s.

Zelfs de Apple apparaat uit 2007 repareren wij nog, want een echte Apple gaat wel heel erg lang mee.

Gecertificeerde reparateurs

Al onze reparateurs zijn gecertificeerd en volgen regelmatig trainingen cursussen en zijn voorzien van de juiste vakkennis.
Zo werken wij uitsluitend met ESD (Electro Static Discharge) gereedschap en is het Repair Center hier volledig op ingericht. Meer over ESD kunt u hier vinden maar mocht u vragen hebben mail dan naar repair@rsnld.nl

Smartphone reparatie
Smartphone reparatie
Smartphone reparatie
Smartphone reparatie
Supportscreen tag